Χρειάζεται άμεση έγκριση των δύο τμημάτων κατευθύνσεων Ανθρωπιστικών σπουδών Β ‘και Γ’ τάξης στο ΓΕΛ Διστόμου

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, με κοινοβουλευτική παρέμβαση, προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, φέρνει στη Βουλή το ζήτημα της ανάγκης άμεσης έγκρισης δύο (2) τμημάτων κατευθύνσεων Ανθρωπιστικών σπουδών Β ‘και Γ’ τάξη στο ΓΕΛ Διστόμου.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής τονίζει, ότι η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να μην εγκρίνει δύο τμήματα κατευθύνσεων ανθρωπιστικών σπουδών Β’ και Γ΄ τάξης στο ΓΕΛ Διστόμου, έχει σημαντικές αρνητικές συνέπειες, καθώς αλλάζει τα δεδομένα σπουδών για κάποιους μαθητές και δημιουργεί ιδιαίτερους προβληματισμούς αλλά και επιπρόσθετα οικονομικά βάρη στους ιδίους και στις οικογένειές τους, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Κατόπιν αυτών, ζητά από την αρμόδια υπουργό την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος των μαθητών και την άμεση έγκριση των δύο (2) τμημάτων κατευθύνσεων Ανθρωπιστικών σπουδών Β‘ και Γ’ τάξης στο ΓΕΛ Διστόμου, αλλά και την ταυτόχρονη  άρση της υποβάθμισης του σχολείου της πόλης του μαρτυρικού Διστόμου.   

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Κορονοϊός: 170 κρούσματα, κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Δε Αυγ 24 , 2020
Σε 170 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της covid-19 στη χώρα, εκ των οποίων τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Πώς κατανέμονται τα 170 νέα κρούσματα κορονοϊού Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε σήμερα 170 επιπλέον […]