Ο Δήμαρχος Τανάγρας προσφέρει μεγάλο μέρος της αντιμισθίας του για τον κορονοϊό

Δείχνοντας την ιδιαίτερη  ευαισθησία του σε θέματα δημόσιας Υγείας, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας προσφέρει το 60% της αντιμισθίας του στην μάχη κατά του κορωνοϊού, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο των υγειονομικών δομών του τόπου μας και τον αγώνα τους  στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι  “στις εξαιρετικά δύσκολες τούτες ώρες που βιώνει η χώρα μας αλλά και με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να προσφέρω το 60% της αντιμισθίας μου, συμβολικά, στα Κέντρα Υγείας Οινοφύτων και Σχηματαρίου και συγκεκριμένα 2 φιάλες ιατρικού οξυγόνου και 2 αναπνευστήρες στο καθένα  για την μάχη κατά του κορωνοϊού, θεωρώντας ότι είναι το ελάχιστο που προσφέρω στον αγώνα για την καταπολέμησή του.

Ουσιαστική δέσμευσή μου είναι πως σ’ αυτή την υγειονομική κρίση, κανένας πολίτης δεν θα είναι μόνος. 

Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη, με υπευθυνότητα, υπομονή, ψυχραιμία, πειθαρχία κι αγάπη στον συνάνθρωπό μας και θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές.

Μαζί θα κερδίσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!”

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Ποιοι δικαιούνται τη μείωση ενοικίου

Πε Απρ 2 , 2020
Αναλυτικές διευκρινίσεις για το ποιοι δικαιούνται τη μείωση ενοικίου κατά 40% και ποιοι όχι δίνει η ΠΟΜΙΔΑ. Με μέτρο δεν θεσπίζεται κανενός είδους γενικευμένη μείωση των μισθωμάτων σε όλες τις μισθώσεις. Το μέτρο είναι ειδικό ως προς τους δικαιουμένους και ως προς το δίμηνο χρόνο ισχύος του, καθόσον αφορά αποκλειστικά […]