Συγχαρητήριο Μήνυμα Βουλευτή Βοιωτίας Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Μουλκιώτη για επιτυχόντες στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του 2020

Ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας για το 2020, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: 

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ​επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. 

Οι δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία κατέστησαν δυσκολότερο τον στόχο σας, αλλά με αγώνα σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων.

Σας εύχομαι να είστε υγιείς, να αξιοποιήσετε όσο πιο παραγωγικά γίνεται τον χρόνο των σπουδών σας τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να μείνετε αισιόδοξοι και τολμηροί.

Θερμές ευχές σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν για το καλύτερο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Να θυμάστε ότι η ζωή είναι δρόμος αντοχής και όχι ταχύτητας. 

Συνεχίστε με την ίδια αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία!»

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις απο τον ΑΚΟΛ

Σα Αυγ 29 , 2020
Με αφορμή την ανακοίνωση των πανελλήνιων αποτελεσμάτων  εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΚΟΛ συγχαίρει   όλους τους  επιτυχόντες και ιδιαίτερα τα  παιδιά που μετείχαν στις δραστηριότητες του Α.Κ.Ο.Λ . Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Share...