Στη μνήμη του Παναγιώτη Γάτσιου αφιερωμένος ο «8ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» εθελοντικής αιμοδοσίας

Στον Παναγιώτη Γάτσιο, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, θα είναι αφιερωμένος ο «8ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, που διοργανώνει ο ΑΚΟΛ.

Ο Παναγιώτης Γάτσιος υπήρξε, επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Ομίλου.

Η ανακοίνωση του ΑΚΟΛ 

Την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας, ο Παναγιώτης Γάτσιος, ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του, συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας και ιδιαίτερα στην υπηρέτηση των σκοπών της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του ΑΚΟΛ, από τη θέση του Αντιπροέδρου.

Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, στην πρώτη συνεδρίασή του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εκτός των άλλων θεμάτων, τιμώντας τη μνήμη του αποφάσισε τα παρακάτω :

  1. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να επιδώσει στην οικογένειά του, το παρόν δελτίο τύπου, καθώς και  αναμνηστική πλακέτα, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του στον ΑΚΟΛ
  2. Να οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του με τίτλο

«8ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ  Παναγιώτης Γάτσιος

  1. Στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του Ομίλου, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται οι αμπελουργοί της Βοιωτίας

Δε Σεπ 7 , 2020
Συνάντηση είχε η βουλευτής Γιώτα Πούλου, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στην Τοπική Κοινότητα Άσκρης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ν. Χολιασμένο, τον γεωπόνο Μ. Πικάση, καθώς και με εκπροσώπους των παραγωγών, και συζήτησε μαζί τους. Από τα όσα είπαν οι παραγωγικοί εκπρόσωποι οι προτάσεις τους εστιάζονται στα […]