Επιτακτικοί και αυστηροί έλεγχοι στις ανοικτές δομές φιλοξενίας σε Θήβα και Οινόφυτα ζητά ο Γιώργος Μουλκιώτης

Μετά την χθεσινή ερώτηση στη Βουλή για το κρούσμα κορωνοϊού στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα αλλά και την απόφαση θέσης σε καραντίνα 14 ημερών, που επέβαλαν από σήμερα το πρωί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ως και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, στη συγκεκριμένη δομή, ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, με παρέμβασή του  σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ζήτησε τη διενέργεια άμεσων και αυστηρών ελέγχων στις ανοιχτές δομές φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων Θήβας και Οινοφύτων.

Ο αυστηρός αυτός έλεγχος επιβάλλεται λόγω του συνωστισμού και των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών, που αποτελούν ιδανικές συνθήκες για την εξάπλωση της επιδημίας και θέτουν σε περαιτέρω κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Μην διανοηθείτε να κάνετε την κρίση «ευκαιρία» για τους λίγους

Πε Απρ 2 , 2020
Αυστηρή προειδοποίηση στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο να πληρώσουν για μια ακόμα φορά την κρίση οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Να μπει φρένο σε αυτούς που βλέπουν την κρίση ως «ευκαιρία» για διάλυση των εργασιακών σχέσεων για νέα σκληρή λιτότητα με ύφεση και αύξηση της ανεργίας. Παράλληλα η […]