Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για τη νέα σχολική χρονιά

Για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα με όνειρα και ελπίδες, εύχομαι στους μαθητές κάθε βαθμίδας και σε όλη την Εκπαιδευτική οικογένεια, υγεία, πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

«Αγαπητά παιδιά, μαθήτριες και μαθητές,

Στον νέο κύκλο της σχολικής ζωής που ανοίγει, θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε  κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση και δημιουργία γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.

Βέβαια φέτος η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε ένα διαφορετικό κλίμα, και είναι υποχρέωση όλων μας η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Govid-19. Οι νέες συνήθειες είναι μια νέα πρόκληση στην καθημερινότητα μας. Θα πρέπει να  αποδείξουμε ότι η γνώση που διοχετεύεται στις σχολικές αίθουσες είναι πολύ σημαντική γιατί  , ενεργοποιεί την υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τον διπλανό μας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της δύσκολης σύγχρονης κοινωνίας. 

Καλή Δύναμη και Καλή Πρόοδο σε όλους 

Και μην ξεχνάτε φορώντας μάσκα μένουμε ασφαλείς

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δε Σεπ 14 , 2020
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Λεβαδέων  κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εύχεται στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά και να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή, αλλά και ελπίδα για την απρόσκοπτη επίτευξη των στόχων […]