Δήμος Καμένων Βούρλων για κρούσμα κορωνοϊού: «Λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ»

Δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων η 29χρονη ασθενής με covid-19 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, η οποία ωστόσο κατάγεται απ’ την περιοχή, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαγρηγορίου.

«Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 15/09/2020 που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η 29χρονη ασθενής ναι μεν έχει καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου μας.

Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες  και τους επισκέπτες μας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας  από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται», ανέφερε αναλυτικά ο κ. Παπαγρηγορίου.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Απουσία μέτρων για την υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των Δικαστηρίων της Χαλκίδας

Τε Σεπ 16 , 2020
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου με θέμα Απουσία μέτρων για την υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των Δικαστηρίων της Χαλκίδας. Η εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε δικηγόρο της Χαλκίδας, κατά τη διάρκεια άσκησης του επαγγέλματός του, την Παρασκευή 11/09/2020,  έχει αναστατώσει όλο το δικηγορικό κόσμο της πόλης. Με […]