Συναντήσεις Πούλου με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Συναντήσεις με τους διευθυντές εκπαίδευσης Βοιωτίας είχε χθες η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου.

Συνοδευόμενη από το συνεργάτη της Χρήστο Δημητρίου, συναντήθηκε με τη νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Παπανικολάου και το νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάμπρο Κούτσικο.

Η βουλευτής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, ενημερώθηκε αναλυτικά για την ετοιμότητα των σχολείων και ειδικότερα:

  • Την υγεία και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών
  • Την καθαριότητα των σχολείων, τις καθυστερήσεις στις προσλήψεις των καθαριστών/τριών, το μειωμένο ωράριό τους (τρίωρη απασχόληση) και πως ο συνολικός αριθμός δεν επαρκεί για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην καθαριότητα
  • Τα λειτουργικά κενά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είναι ογδόντα έξι (86) πλήρους ωραρίου και οχτώ (8) μειωμένου ωραρίου και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που είναι εκατόν είκοσι (120)
  • Τη μεταφορά των μαθητών και
  • Την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, όπου οι μαθητές του Κέντρου Φιλοξενίας των Οινοφύτων δεν πάνε στα σχολεία , γιατί το Κέντρο Φιλοξενίας είναι σε καραντίνα και οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Κέντρου Φιλοξενίας της Θήβας δεν πάνε στα σχολεία, γιατί δεν έχουν εξασφαλιστεί οι συνοδοί για τη μεταφορά τους.

“Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο τους και θα είμαστε σε επικοινωνία για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της εκπαίδευσης στο νομό μας”.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ορισμός Αντιδημάρχων και αρμοδιότητες αυτών στο Δήμο Λεβαδέων

Σα Σεπ 19 , 2020
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας με την υπ’ αριθμ. 101 απόφασή του ορίζει τους Αντιδημάρχους για το διάστημα 17/9/2020 έως 17/9/2021 και τις αρμοδιότητες αυτών ως ακολούθως: Τον κ. Αθανάσιο Καλογρηά ως Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες σε Διοικητικά – Οικονομικά θέματα και σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Απασχόλησης, Διαφάνειας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και ως Αναπληρωτή […]