Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική καταστροφή

Εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Λιβαδειάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00΄π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Συνοικισμό.

Θα τελεστεί θεία Λειτουργία και μνημόσυνο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θ&Λ, Γεώργιου και στη συνέχεια  επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Μικρασιάτισσας Μάνας με κατάθεση στεφάνων.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

11 νέες θέσεις στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ με έντονα χρώματα στη Θήβα

Σα Σεπ 19 , 2020
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θηβαίων Γιώργου Αναστασίου και μετά από εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας και  θετικές σχετικές αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ.Θ., δεσμεύτηκαν στην πόλη της Θήβας νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ προκειμένου να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και των εμποδιζόμενων ατόμων σε χώρους κοινού ενδιαφέροντος. Οι νέες […]