«ΟΧΙ στην αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου»

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας, συντάσσεται απόλυτα με τα αιτήματα του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων,  για την μη αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου και την επανεξέταση της απόφασης για μετακίνηση δύο (2) γενικών ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας καθώς και για την ανάγκη άμεσης στελέχωσης με το κατάλληλο προσωπικό του Νοσοκομείου Θήβας, το οποίο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της κεντροανατολικής Βοιωτίας, μεταξύ της οποίας είναι και ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Με την παρέμβασή του επανέρχεται και επισημαίνει τα σημαντικά προβλήματα που εντοπίζονται στην εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας του νομού Βοιωτίας σε μια περίοδο που η θωράκιση της δημόσιας υγείας θα έπρεπε να αποτελέσει κύριο μέλημα της Κυβέρνησης. 

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Χωρίς θεατές τα τοπικά πρωταθλήματα και η Γ΄ Εθνική

Πε Σεπ 24 , 2020
Δείτε παρακάτω το νέο υγειονομικό πρωτοκόλλου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο : Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, αγαπητοί υπεύθυνοι των σωματείων, Οι λοιμώξεις με τον COVID-19 συνεχίζουν να μας απασχολούν καθημερινά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτή την πραγματικότητα. Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να […]