ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ

Οι  ΣΕΙΡΗΝΕΣ που  σε μαγεύουν με το τραγούδι τους  και σε φθάνουν στον βυθό. Ο πόνος του χωρισμού που στο τέλος σε βγάζει σε μια όμορφη ανατολή και λες ξανά ΦΕΓΓΕ ΚΑΡΔΙΑ. Η μάνα που ήθελε ν’ ακολουθήσω τον δρόμο της Αρετής, αλλά ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΕΟΣ. Τα χαρτιά της ευτυχίας που ενώ νομίζω πως τα βλέπω,  είναι πάντα ΜΙΣΟΚΡΥΜΜΕΝΑ. Το ΠΑΖΑΡΙτων ισχυρών  που κούρασε τους πολλούς. Μια κοπελιά που ντύθηκε ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ  ΜΥΓΔΑΛΙΑ για να βρει τη χαρά. Ο ΕΡΩΣπου τα δίνει όλα κι η ΕΡΙΣ που τα παίρνει όλα. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, το ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ. Δυο ΓΑΛΑΖΙΕΣ  ΓΑΛΕΡΕΣ που κάνουν τις νύχτες φωτεινές. Οι  ξεχασμένοι από ανθρώπους και θεούς ΑΠΟΝΤΕΣΕΙΝ’ Η ΨΥΧΗ μια πεταλούδα και το πέταγμά της ατέρμονο. Ο ΤΖΙΜΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΙΝΤΙΑΝΑ και το σκοτωμένο αμερικάνικο όνειρο.

12 τραγούδια που προσδοκούν να σας ταξιδέψουν! Δυο ανερχόμενοι δημιουργοί, ο Χρήστος Παπανίκος στη μουσική και η Αγγελική Καραπάνου στους στίχους. 

Συνοδοιπόροι τους στην ερμηνεία των τραγουδιών, o  καταξιωμένος  Τάκης  Κωνσταντακόπουλος, που έχει συνομιλήσει με το έργο των μεγαλύτερων Ελλήνων ποιητών και συνθετών, o Βαγγέλης Κορομηλής, τραγουδιστής των μπουάτ, γνωστός από τη θητεία του στην Απανεμιά, o Γιώργος Ντόβολος, πιστός στη σπουδή της  βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, που τις υπηρετεί  από διάφορα πόστα, o Γιάννης Σωτηρόπουλος, που μας πρωτοσυστήθηκε ως παραδοσιακός τραγουδιστής, στο THE VOICE OF GREECE και τέλος ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Αχιλλέας Μωραΐτης.

   Οι  μουσικοί   που  έδωσαν  τον  καλύτερό  τους  εαυτό  σ’ αυτή τη δουλειά  είναι  ο  Χρήστος  Παπανίκος,  ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου,  η Ελένη Φουρλάνου,  ο Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος κι ο Βάγιος Τσατσαλίδης.

Τον πίνακα στο εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Τα video  clips επιμελήθηκε η Ελένη Μέη Ασημακοπούλου.

Κυκλοφορεί σε CD, αλλά και σε ψηφιακή διανομή από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών www.musicmirror.gr

Θα το βρείτε στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Download links

▶iTunes  https://apple.co/39pOlSG

▶Amazon  https://amzn.to/2WJLEJf

▶Google Play  https://bit.ly/2QPgZpQ

Streaming links

▶Spotify  https://spoti.fi/2JnQtzK

▶Deezer  https://bit.ly/3dEOeq3   

▶Tidal  https://bit.ly/2UoduZL

Ακούστε το τραγούδι «Φέγγε καρδιά» με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, παίκτη του THE VOICE OFGREECE!

Share...
  • 8
  •  

nea

Next Post

Συνεδριάσεις Δ.Σ. ΔΟΑΠΠΕΧ

Κυ Σεπ 27 , 2020
Α) Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα   28 Σεπτεμβρίου 2020  και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:   ΘΕΜΑ  1ο:  Κατάρτιση Σχεδίου Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2021 του ΔΟΑΠΠΕΧ ΘΕΜΑ  2ο:  Περί διακήρυξης πρόσληψης  4 πτυχιούχων καθηγητών Πτυχιούχων […]