Κίνδυνος διακοπής αγροτικού ρεύματος από εισπρακτικές εταιρείες

Ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Χαρίτου και Σταύρου Αραχωβίτη προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τις απειλές από ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες με στόχο την άμεση εξόφληση λογαριασμών αγροτικού ρεύματος της ΔΕΗ κατατέθηκε χθες την οποία συνυπογράψαμε 33 Βουλευτές.

Η πρακτική αυτή παρακάμπτει τη ρύθμιση που είχε θεσμοθετηθεί πριν από δύο χρόνια ώστε να εκδίδονται και να αποστέλλονται οι λογαριασμοί αγροτικού ρεύματος μετά το Σεπτέμβριο οπότε και ολοκληρώνεται η αρδευτική περίοδος με το πρόσχημα ότι οι ιδιωτικές εταιρείες που έχουν τη λίστα των ανεξόφλητων λογαριασμών από τη ΔΕΗ δεν γνωρίζουν εάν πρόκειται για αγροτικά τιμολόγια.

Οι Υπουργοί ερωτήθηκαν σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσουν ώστε να γίνει σεβαστή η ρύθμιση από τις εμπλεκόμενες ιδιωτικές εταιρείες.

Share...

nea

Next Post

Β.Αποστόλου στην ΕΡΤ1: Η Ν.Δ. χέρι -χέρι με την εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή

Κυ Οκτ 11 , 2020
O βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Βαγγέλη Αποστόλου, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» και τους δημοσιογράφους Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, για τα θέματα της επικαιρότητας.  Κύριε Αποστόλου συμφωνείτε με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής; Θα αναφερθώ στο πρωτοσέλιδο της Αυγής αλλά επιτρέψτε μου […]