Σήμανση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Ευρυτανίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει τις συντηρήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, αυτή τη φορά με τη συντήρηση της σήμανσης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας. 

Η σχετική σύμβαση του έργου  «Σήμανση- Ασφάλιση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ευρυτανίας», που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, προϋπολογισμού 1.070.052,04 ευρώ από πιστώσεις του Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προβλέπει την  τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας,  πινακίδων  σήμανσης, πληροφοριακών και ρυθμιστικών  πινακίδων, πινακίδων κινδύνου και καθρεπτών  οδικής κυκλοφορίας. Επίσης, προβλέπει την επιδιόρθωση των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας, την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων καθώς και διαγράμμιση σημαντικού τμήματος του οδικού δικτύου στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων.

«Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η αντιμετώπιση ελλείψεων στη σήμανση και η συντήρησή τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στις παρεμβάσεις που θα ξεκινήσουν σύντομα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠΕ Ευρυτανίας. Φροντίζουμε για δρόμους απόλυτα ασφαλείς», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 

Αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός τόνισε: «Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, νοικοκυρεύουμε ακόμη περισσότερο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής μας, με το πλήθος των πληροφορικών πινακίδων και των πινακίδων σήμανσης που πρόκειται να τοποθετηθούν, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε σημαντικά την ασφάλεια του.»

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020 ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Τε Οκτ 14 , 2020
Το Διοικητικό Συμβούλιο  του  Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, σε Συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης Πανεπαρχιακής Απεργίας το Σάββατο 17 Οκτώβρη 2020, ως συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, καταγγέλλοντας την απόφαση της Κυβέρνησης να «βγάλει στο σφυρί» την ΛΑΡΚΟ και να απολύσει όλους τους εργαζομένους της.   Ο Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Χατζηδάκης, την Πέμπτη 15/10 κατεβάζει […]