Σουλούκου: “Αυτονόητο ότι δεν διαγράφεται η σεζόν που κύλησε”

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ECA, Λίνα Σουλούκου φιλοξενήθηκε στο MEGA και στην εκπομπή «MEGA S”Αυτονόητο ότι δεν διαγράφεται η σεζόν που κύλησε”PORTS WEEKEND» και μίλησε για το μέλλον της Super League αλλά και για το μέλλον των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η κα Σουλούκου ανέφερε: “Είναι αυτονόητο, δεν στέκει λογικά, ούτε νομικά, ούτε σε κανένα επίπεδο κανονιστικό να πει κανείς ότι διαγράφεται το σύνολο μιας σεζόν που έχει κυλήσει. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει και ένα μεγαλύτερο αβαντάζ σε σχέση με τα υπόλοιπα, έχει ολοκληρώσει πλήρως την κανονική αγωνιστική περίοδο. Αν ήμασταν στην περσινή αγωνιστική περίοδο, θα είχαμε κανονική ανάδειξη πρωταθλητή μετά το πέρας δύο γύρων, που όλες οι ομάδες έχουν συναντηθεί μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας”.

Σε ερώτηση για το τι θα συνεπαγόταν ενδεχόμενη οριστική διακοπή της Super League και για το γεγονός ότι κάποιες ομάδες , απάντησε: “Προφανώς και το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής δεν μπορεί να αποκλειστεί. Είναι στο τραπέζι αλλά είναι το απευκταίο. Θα συρθούμε σε αυτό μόνο αν οι λόγοι της δημόσιας υγείας και οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς κάποιων ομάδων, όμως επαναλαμβάνω ότι το ζητούμενο είναι να μείνουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού ενός πρωταθλήματος, η UEFA θα εξετάσει το δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων που προέρχονται από αυτά τα πρωταθλήματα, στις δικές της διοργανώσεις”.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ανακοίνωση από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-ΤΑΒΕΡΝΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Σα Απρ 4 , 2020
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-ΤΑΒΕΡΝΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ CONVIT-19 Ο Κλάδος της εστίασης την τελευταία 10ετία αποδείχθηκε όχι μόνο ισχυρός παίκτης αλλά και εργοδότης ύστατης καταφυγής, μέσα σε […]