Αποστολή ανθρωπιστικής Βοήθειας στους πλημμυροπαθείς του Ν. Καρδίτσας από τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ποσότητα συσκευασμένων τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, πήραν το δρόμο της αποστολής στους πληγέντες από τις τελευταίες πλημμύρες στο Ν.Καρδίτσας.

      Συγκεκριμένα σήμερα ο Δήμος Αλιάρτου –Θεσπιέων τα μετέφερε στη Λιβαδειά, από όπου,αύριο Σάββατο, αναχωρούν με κοινή αποστολή των δύο Δήμων για τον προορισμό τους.

      Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι βέβαιο πως τα προβλήματα των πληγέντων είναι τόσο μεγάλα που η βοήθειά μας απλώς συμβάλλει στην ανακούφισή τους. Την πραγματική βοήθεια οφείλει η Πολιτεία να τη δώσει πολύ γρήγορα.

     Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος  δήλωσε τα εξής: «Σήμερα επιβεβαιώνουμε ξανά  πως η κοινωνία μας διατηρεί τα αντανακλαστικά της και την συνοχή της. Στο κάλεσμα για βοήθεια ανταποκρίθηκαν πολλοί, όπως πάντα, και θα το κάνουμε πάλι. Ευχαριστώ όλους τους Δημότες που διέθεσαν ότι μπορούσαν, ευχαριστώ τις επιχειρήσεις και τον Εμπορικό Σύλλογο, ιδιαίτερα όμως τις κυρίες  του  Συλλόγου  Γυναικών Αλιάρτου, που διέθεσαν, εκτός από αγαθά, τα γραφεία του Συλλόγου για τη συγκέντρωση τους, αλλά  και πολύ χρόνο.

       Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στο Δήμαρχο Λεβαδέων  κο Ταγκαλέγκα Ιωάννη που συμφώνησε να οργανώσουμε κοινή αποστολή, καθώς και στην Αντιδήμαρχο του Δήμου Λεβαδέων κα Νταντούμη Ιωάννα που τέθηκε επικεφαλής της αποστολής. Η πραγματική βοήθεια στα προβλήματα όλων περνάει μέσα από τη συνεργασία και την ενότητα. Εύχομαι στους πληγέντες, εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων ,κουράγιο και γρήγορη επούλωση των πληγών τους. Η σκέψη μας τους συνοδεύει».

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Συμπαράσταση και Αλληλεγγύη στην κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Πα Οκτ 16 , 2020
Η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λιβαδειάς στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Η ΛΑΡΚΟ αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Παράγει ένα σημαντικό εμπορικό προϊόν (Σιδηρονικέλιο) και διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στην παγκόσμια βιομηχανική ανάπτυξη, (6% της ευρωπαϊκής ζήτησης σε νικέλιο). Η κυβέρνηση […]