Παράδοση τροφίμων μακράς διάρκειας στους πλημμυροπαθείς των Δήμων Καρδίτσας και Αργιθέας

Την έμπρακτη υποστήριξή τους προς τους πλημμυροπαθείς των Δήμων Καρδίτσας και Αργιθέας έδειξαν οι δημότες των Δήμων Λεβαδέων και Αλιάρτου – Θεσπιέων με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας.

Οι Δήμαρχοι Λεβαδέων και Αλιάρτου – Θεσπιέων κ.κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας και Γεώργιος Ντασιώτης ευχαριστούν τους δημότες για τη συγκινητική τους ανταπόκριση που καταδεικνύει τη βαθιά αίσθηση αλληλεγγύης που έχουν προς τους συνανθρώπους που δοκιμάζονται. 

Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λεβαδέων κ. Ιωάννα Νταντούμη στην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας κ. Ουρανία Σούφλα και στον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αργιθέας κ. Κωνσταντίνο Γραμμένο.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Οκτώ βελτιώσεις στο ν/σ για τις ρυθμίσεις οφειλών και τη 2η ευκαιρία

Δε Οκτ 19 , 2020
Σε οκτώ σημαντικές νομοθετικές βελτιώσεις αλλά και σε απαντήσεις στα περισσότερα από τα 22 ερωτήματα που έθεσε η αντιπολίτευση, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας, κατά την ολοκλήρωση της επί των άρθρων συζήτησης του σχεδίου νόμου για τις ρυθμίσεις οφειλών και την «παροχή δεύτερης ευκαιρίας», στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της […]