Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας υλοποιεί το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας  επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)  παρέλαβε την Δευτέρα 19-10-2020   νωπά   προϊόντα ( κρέατα, τυροκομικά,  οπωροκηπευτικά  )  και  ξηρά.  

Βόειο Χοιρινό Τυρί φέτα Τυρί σκληρό Λάχανα (τμχ 2kg)Πατάτες (δίχτυ 3kg)
 2589τμχ 2589τμχ4638τμχ4698τμχ 5907τμχ 5907τμχ 
ΕλαιόλαδοΑλάτι Ξύδι Κρέμα δημητριακών Κρέμαρυζάλευρο
1537  τμχ4854τμχ414τμχ1656τμχ1656 τμχ

Οι εν λόγω ποσότητες  θα διανεμηθούν  στους ωφελούμενους του  ΤΕΒΑ/ΚΕΑ  από τον ανάδοχο προμηθευτή  με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης  (Δήμο  Λιβαδειάς, Θηβαίων, Ορχομενού,  Αλιάρτου-Θεσπιέων,  Τανάγρας, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας )  σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις  και τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από  τους αρμόδιους φορείς  .

«Η  Π.Ε. Βοιωτίας  συνεχίζει τη δράση της    παραμένοντας   κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  που πλήττονται. Παρ΄ όλες  τις αντίξοες συνθήκες λόγω του κορονοιού, συνεχίζουμε να επιτελούμε το καθήκον μας , λαμβάνοντας τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ωφελουμένους τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα»,  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

ΠτΔ: Η στράτευση είναι τιμή και όχι απλώς υποχρέωση

Τρ Οκτ 20 , 2020
«Η στράτευση είναι τιμή και όχι απλώς υποχρέωση» τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφερόμενη σε έναν νεαρό ομογενή, ο οποίος αφού απέκτησε ελληνικό διαβατήριο, υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά και σήμερα ολοκληρώνει την θητεία του. Ειδικότερα, με ανάρτησή της στο facebook, η κυρία Σακελλαροπούλου υπογραμμίζει ότι «Η ευχή “καλός […]