ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ… Δοκιμάζεται από τον καιρό η Βοιωτία

Δοκιμάζεται από τον καιρό η Βοιωτία καθώς τις τελευταίες ώρες οι σφοδρές καταιγίδες έχουν δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα, στο επαρχιακό δίκτυο Λιβαδειάς – Θήβας, όπου τα νερά υπερχειλίζουν και πλημμυρίζουν το οδικό δίκτυο.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας  και οι τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Βοιωτίας με ειδικά μηχανήματα.

Κλειστές λόγω πλημμύρας οι είσοδοι της Κωπαΐδας

Τα αναχώματα του Κηφισού στο ύψος της Αλιάρτου δεν άντεξαν τον τεράστιο όγκο του νερού και έσπασαν με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τεράστιες εκτάσεις.


Από όλα τα σημεία εισόδου νερών της Κωπαΐδας εισέρχονται τεράστιες ποσότητες με αποτέλεσμα όλες οι αρδευτικές τάφροι να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους δρόμους,επομένως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!
Υπάρχουν ποιμνιοστάσια που βρίσκονται σε πολύ επικίνδυνα σημεία και γίνεται επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες τους για πιθανή εκκένωση.

Για τους παραπάνω λόγους και κατόπιν συννενόησης του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Ντασιώτη Γ., της Δημάρχου Ορχομενού κας Καράλη Β. και της Αντιπεριφερειάρχη κας Παπαθωμά Φ. κλείνουν οι είσοδοι της Κωπαϊδας για λόγους Ασφαλείας και εκτίμησης της κατάστασης.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ!!!

Ταχύτατη η αντίδραση του Περιφερειάρχη ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ που επισκέφτηκε για επιτόπια αυτοψία στον πλημμυρισμένο Κηφισσό, με την Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τον Διοικητή της πυροσβεστικής, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες επισκεφτήκαμε την περιοχή, όπου στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Αλιάρτου – Θεσπιέων, με τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Ντασιώτη αύριο επρόκειτο να υποβάλλει αίτημα για κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Share...
  • 18
  •  

nea

Next Post

Την Πέμπτη 9 Απριλίου το έκτακτο Δώρο Πάσχα σε γιατρούς-υγειονομικούς

Κυ Απρ 5 , 2020
Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Απριλίου θα καταβληθεί το έκτακτο Δώρο Πάσχα στους 110.000 γιατρούς και υγειονομικούς, ενώ από το υπουργείο Οικονομικών έχουν διατεθεί οι πόροι για το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία, και, παράλληλα, τη Μεγάλη Τετάρτη έως Μεγάλη Πέμπτη θα […]