Εντοπίστηκαν 18 κρούσματα κορωνοϊού στη Λιβαδειά

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, μετά από τον εντοπισμό 18 κρουσμάτων σε εκκοκκιστήριο στη Λιβαδειά.

Η διαδικασία ιχνηλάτησης δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σε δεκάδες πολίτες, αφού εκτός από συγγενείς και φίλους, υπάρχουν και οι παραγωγοί που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους από το συγκεκριμένο εργοστάσιο αυτή την περίοδο.

Θυμίζουμε ότι στην περιοχή της Λιβαδειάς τις προηγούμενες ημέρες η εξέλιξη με επιβεβαιωμένα κρούσματα είχε οδηγήσει σε συναγερμό στο χώρο της εκπαίδευσης με κλείσιμο τμημάτων από τρεις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα του Τμήματος Β1 του 2ου Γυμνασίου, των Τμημάτων Α1, Γ1 και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 2ου Γενικού Λυκείου μέχρι 26 Οκτωβρίου και των Τμημάτων Γ Αισθητικής, Γ Κομμωτικής & Γ Νοσηλευτικής μέχρι 30 Οκτωβρίου.

Share...
  • 2
  •  

nea

Next Post

Στο Κέντρο Υγείας Λιβαδειάς η Γιώτα Πούλου

Τε Οκτ 21 , 2020
Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου επισκέθηκε   το  Κέντρο Υγείας Λιβαδειάς και συναντήθηκα με τη Διευθύντρια κ. Χρύσα Παπαθανασίου, τους γιατρούς κ.κ. Καρακικέ, Καραπατούχα και τους εργαζόμενους. Μετά τη συνάντηση δήλωσε: Η Πρωτοβάθμια Υγεία και το Κέντρο Υγείας Λιβαδειάς, είναι ο πρώτος πυλώνας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που πρέπει να διαδραματίσει το ρόλο […]