Επιχορήγηση 223.000 ευρώ για προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων πέτυχε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γ.Αναστασίου

Την ένταξη του Δήμου Θηβαίων στους δικαιούχους επιχορήγησης με το ποσό των 223.000 ευρώ για την «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων και μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού» από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, πέτυχε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, μετά την πρόσφατη δια ζώσης συνάντησή του με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Δήμαρχος, με αφορμή την υπ’αρ. 68484/16-10-20 τροποποιητική απόφαση του ΥΠΕΣ, με την οποία συμπεριλήφθηκε  στους δικαιούχους και ο Δήμος Θηβαίων δήλωσε :

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις προς όφελος του Δήμου μας και κατ’ επέκταση των δημοτών μας. Κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας, γιατί για εμάς είναι μονόδρομος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό που αξιολόγησε θετικά το αίτημα που του υπέβαλα κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας στο Υπουργείο και ενήργησε άμεσα με την έκδοση της σχετικής απόφασης»

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Πραγματοποίηση τεστ για τον κορωνοϊό COVID - 19 στο Δήμο Λεβαδέων

Πε Οκτ 22 , 2020
Από νωρίς σήμερα το πρωί στο κτίριο του Παλιού Δημαρχείου Λιβαδειάς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί μοριακά τεστ διάγνωσης για τον COVID – 19 σε 50 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι  υποδείχθηκαν από τις Διευθύνσεις Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και εργάζονται σε σχολικές μονάδες του Δήμου Λεβαδέων.   Αργότερα σήμερα, συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας θα […]