Αναστολή λειτουργίας αθλητικών ακαδημιών των Αθλητικών Συλλόγων από 26/102020 έως 1/11/2020

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάριου Σάκκου συνάντηση εργασίας με τους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης μας σχετικά με τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά τη μετάβαση του Νομού Βοιωτίας από το Επίπεδο 2 στο Επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη. 

Στη συνάντηση καταγράφηκε η ομόφωνη απόφαση των Συλλόγων να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας των αθλητικών ακαδημιών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λεβαδέων για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 26/10/2020 έως και 1/11/2020 στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφόρτισης του Γυμναστηρίου από αθλητές και γονείς.

Η απόφαση αυτή καταδεικνύει την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τις Διοικήσεις των Αθλητικών Συλλόγων και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους μας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.  

Share...
  • 2
  •  

nea

Next Post

Δωρεάν τεστ κορονοϊού σήμερα στη Θήβα

Δε Οκτ 26 , 2020
Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους πολίτες ότι σήμερα, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικά γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα πλαίσια της συνεργασία του Δήμου και της Π.Ε. Βοιωτίας. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου: «Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, σε συνεργασία με την Π.Ε. […]