Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας προώθησης της απασχόλησης από το Δήμο Λεβαδέων

Η Δημοτική Αρχή ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για τη δημιουργία κοινού μηχανισμού προώθησης της απασχόλησης έθεσε στην υπηρεσία των δημοτών μια ψηφιακή πλατφόρμα διαμέσου της οποίας οι δημότες που αναζητούν εργασία να διασυνδέονται με τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

Η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας με γνώμονα την αύξηση της απασχολησιμότητας και είναι αναρτημένη  στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.dimoslevadeon.gr ή μπορεί κανείς να την αναζητήσει στο σύνδεσμο https://jobs.dimoslevadeon.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Λεβαδέων στο τηλ. 22613 – 50841 κ. Μαρίνα Κριμπά για να τους δοθεί  κωδικός σύνδεσης στην εφαρμογή. 

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις οφείλουν να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα για να υποβάλλουν αγγελίες αναζήτησης προσωπικού. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζει την πραγματοποίηση τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID - 1

Σα Οκτ 24 , 2020
Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζει την πραγματοποίηση τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19 ώστε να ελεγχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες μας.  Έτσι, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας θα πραγματοποιηθούν γρήγορα τεστ (rapid tests) από τους ιατρούς κ.κ. Πέτρο Αρκουμάνη και Ιωάννη Περγαντά σε συνεργασία με την Κοινότητα […]