Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζει την πραγματοποίηση τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 1

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζει την πραγματοποίηση τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19 ώστε να ελεγχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες μας. 

Έτσι, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας θα πραγματοποιηθούν γρήγορα τεστ (rapid tests) από τους ιατρούς κ.κ. Πέτρο Αρκουμάνη και Ιωάννη Περγαντά σε συνεργασία με την Κοινότητα Χαιρώνειας. 

Παρακαλούνται να προσέλθουν για εξέταση μόνο όσοι δημότες έχουν έρθει σε άμεση ή έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να πραγματοποιεί γρήγορα τεστ σε διάφορα σημεία του Δήμου. Οι δημότες θα ενημερώνονται εγκαίρως  για τον ακριβή τόπο και χρόνο πραγματοποίησης από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Λεβαδέων καθώς και από τα ΜΜΕ. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα για χορηγία τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID - 19

Σα Οκτ 24 , 2020
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα ευχαριστεί τις εταιρείες «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.» για την ευγενική τους χορηγία προς το Δήμο Λεβαδέων με 1.000 τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19.  Η προσφορά αυτή θα επιτρέψει στο Δήμο Λεβαδέων να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ διάγνωσης […]