Δωρεάν τεστ κορονοϊού σήμερα στη Θήβα

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους πολίτες ότι σήμερα, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικά γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα πλαίσια της συνεργασία του Δήμου και της Π.Ε. Βοιωτίας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, σε συνεργασία με την Π.Ε. Βοιωτίας Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και από ώρες 10:00 έως 15:00 στην Κεντρική Πλατεία Θήβας θα πραγματοποιηθούν Δωρεά Προληπτικά Τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ, σε όσους πολίτες το επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η δράση θα ενισχύσει την προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο αυτό από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 21/10 πραγματοποιήθηκαν στους εργαζόμενους του Δήμου Θηβαίων όλων των δημοτικών ενοτήτων (Θήβας, Θίσβης, Βαγίων, Πλαταιών), συμπεριλαμβανομένων και όσων εργάζονται σε κοινωνικές δομές (όπως παιδικούς σταθμούς, βοήθεια στο σπίτι, κοινωνική υπηρεσία, συμβουλευτικό κέντρο, κέντρο κοινότητας, παντοπωλείο κα) μοριακά τεστ ανίχνευσης covid-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος έγινε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, το Κέντρο Υγείας Θήβας και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Θήβας.»

Share...
  • 4
  •  

nea

Next Post

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά του Χρήστου Σταϊκούρα - Με 158 «όχι»

Δε Οκτ 26 , 2020
Καταψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που υπέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επί 291 ψηφισάντων, την πρόταση δυσπιστίας καταψήφισε το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ (158), ενώ την υπερψήφισαν 133 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του Κινήματος Αλλαγής, […]