Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, αποτελεί για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες ευκαιρία να αναλογιστούμε σε βάθος και με υπευθυνότητα την αξία της ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Μέσα από τις ηρωικές πράξεις των προγόνων μας , ας αντλήσουμε όλοι μας δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Το έπος του ΄40, μας δείχνει τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνισμός  όταν είναι ενωμένος και αυτό το μήνυμα σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

   Φέτος την 28η Οκτωβρίου δεν τη γιορτάζουμε  σε δρόμους και πλατείες, αλλά κάτω από τη σκιά της υγειονομικής κρίσης  που επηρεάζει καθοριστικά την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει να τιμήσουμε την επέτειο, με την Ελληνική Σημαία να κυματίζει ψηλά και ταυτόχρονα, με τη σκέψη μας στα οράματα της νέας γενιάς, στην οποία οφείλουμε να διασφαλίσουμε όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για ένα μέλλον που να της αξίζει.

   Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Μήνυμα του Βουλευτή Γιώργου Μουλκιώτη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Τε Οκτ 28 , 2020
Η 28η Οκτωβρίου του 1940 έμεινε στη μνήμη μας ως η μέρα της μεγάλης άρνησης, η μέρα του μεγαλύτερου «ΟΧΙ» της ιστορίας, που ενσαρκώνει τη διαχρονική πίστη του λαού μας στα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας και αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι μεγάλη στη δημιουργία, όταν ο ελληνικός […]