Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων Γ. Αναστασίου με τη Βουλευτή Γ. Πούλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου από τη Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κα Γιώτα Πούλου.  Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  διάφορα θέματα που αφορούν τον Δήμο και τον Νομό,  ενώ επικεντρώθηκαν στο  ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, εκφράζοντας αμφότεροι την ανησυχίας τους για το τι μέλλει γενέσθαι και  ιδιαίτερα για το κόστος που θα έχει αυτή η υγειονομική κρίση, σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.  

Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησε την κυρία Βουλευτή για την επίσκεψη και τη διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι  στη διάθεση της για συνεργασία, προς όφελος των πολιτών και με στόχο τη συμβολή της στην επίλυση  καίριων προβλημάτων,  που αντιμετωπίζει ο τόπος. Αντίστοιχα, η κα Πούλου εξέφρασε την ίδια επιθυμία.  

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Περί τις 20 Δεκεμβρίου το επίδομα των 800 ευρώ σε εργαζόμενους με αναστολή εργασίας τον Νοέμβριο

Πα Νοέ 6 , 2020
Περί τις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ στους εργαζόμενους που θα τεθούν σε αναστολή εργασίας τον Νοέμβριο, και το οποίο θα πληρωθεί αναλογικά με τις ημέρες εργασίας. Αυτό δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, διευκρινίζοντας πως «εάν κάποιες επιχειρήσεις δεν κλείσουν […]