Συνάντηση Πούλου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θηβών

Στην προγραμματισμένη της επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας, πραγματοποίησε η βουλευτής Γιώτα Πούλου, όπου παραβρέθηκαν η πρόεδρος  κα  Σωσώ  Μανάρα-Μαυράκη, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Βόλης και η γενική γραμματέας κα Εύα Τζουβελέκη.

Μετά τη συνάντηση η κα Πούλου τόνισε:

Συζητήσαμε τα προβλήματά τους στην άσκηση των επαγγελματικών καθηκόντων τους, την περιορισμένη και καθυστερημένη οικονομική στήριξη του κλάδου στο πρώτο lockdown για την απώλεια της εργασίας τους και  την μη πρόβλεψη  καμίας στήριξης  στο νέο lockdown. 

Αναφερθήκαμε διεξοδικά  στις δυσκολίες που προκύπτουν στην εργασία τους, μετά την ψήφιση του  Πτωχευτικού  Κώδικα και του Νόμου για την επιτάχυνση εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων που αφορούν στον Νόμο Κατσέλη. Η  φτωχοποίηση πολλών πολιτών, λόγω της απώλειας της περιουσίας τους, είναι αναπότρεπτη αν δεν ακολουθήσουν αμέσως Υπουργικές Εγκύκλιοι που θα αποσαφηνίζουν και θα βελτιώνουν συγκεκριμένες διατάξεις.

Συζητήσαμε επίσης για τα έργα επισκευής και συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου που είναι σε εξέλιξη και εκφράσαμε την διαβεβαίωσή μας για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του “Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού”

Σα Νοέ 7 , 2020
Υπογράφτηκε σήμερα στο δημαρχείο Ορχομενού μεταξύ της δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη και του εκπρόσωπου της  εταιρείας Βασίλειος Κονδύλης & ΣΙΑ ΕΠΕ, η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Α΄ΦΑΣΗ: ΔΡΟΜΟΙ, ΜΙΝΥΑ – ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ». Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο δήμος Ορχομενού και η χρηματοδότηση προέρχεται […]