Μια φωτογραφία, προάγγελος δεινών σε συνοικία της Χαλκίδας

Η Εύβοια έζησε μια τραγωδία εξαιτίας της πλήρους έλλειψης έργων πρόληψης και ορθολογικής διαχείρισης των υδάτων της.

Οκτώ συνάνθρωποί μας χάθηκαν, υποδομές και δίκτυα εξαφανίστηκαν, περιουσίες και κόποι μιας ζωής θάφτηκαν στη λάσπη.

Aυτό δυστυχώς δεν έγινε μάθημα, δεν αποτέλεσε στοιχείο ευαισθησίας για την τοπική και περιφερειακή, αλλά και την κυβερνητική διοίκηση.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται χαρακτηριστικά: 

Η κατάληξη του αγωγού της αποχέτευσης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Είκοσι οικογένειες, που τα σπίτια τους είναι λίγα μέτρα πιο κάτω από την κατάληξη του αγωγού, πνίγονται ήδη στα νεράΟ Δήμος Χαλκιδέων αντιμετωπίζει το πρόβλημα με πρωτοφανή αδιαφορία.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι, αν αύριο εμφανιστούν έντονα καιρικά φαινόμενα τι θα γίνει; Οι άνθρωποι θα θαφτούν στη λάσπη.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

«Αποδοχή της βασιμότητας των ερωτημάτων για τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από το Υπουργείο Εργασίας. Αόριστες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις χωρίς χρονοδιάγραμμα»

Τρ Νοέ 10 , 2020
Το μείζον ζήτημα του μέλλοντος των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ανέδειξε με κοινοβουλευτική παρέμβαση ο βουλευτής Βοιωτίας και υπεύθυνος ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης. Στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησής του, προς το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, ο βουλευτής […]