Όροι λειτουργίας γηπέδου και κολυμβητηρίου

Λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020», ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα επιτρέπεται η άθληση (από 07:00 έως 21:45), χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και με ανώτατο όριο την ταυτόχρονη παρουσία έως 60 άτομα.

Η παραμονή των δημοτών στο Δημοτικό Στάδιο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τη 1 ώρα έτσι ώστε να επιτευχθεί η εξυπηρέτηση περισσοτέρων συμπολιτών μας.

Όσον αφορά στη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς δεν επιτρέπεται η ατομική άθληση παρά μόνο για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:

– έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και
– προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Ζαγαρά και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο θα παραμείνουν κλειστές.

Share...
  • 5
  •  

nea

Next Post

Επιμελητήριο Βοιωτίας και Δήμος Λεβαδέων συμπράτουν για την υποστήριξη της απασχόλησης

Τρ Νοέ 10 , 2020
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, ενεργοποίησαν μια σύγχρονη ηλεκτρονική εφαρμογή υποστήριξης της απασχόλησης. Στόχος των δύο συνεργαζόμενων φορέων είναι να συμβάλουν στην  μείωση της ανεργίας στην Βοιωτία, διευκολύνοντας τη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των ανέργων.  Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή […]

Σας ενδιαφέρουν