Δράσεις μέσω του προγράμματος «HELIOS» επεξεργάζονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λεβαδέων

Στο πλαίσιο διασύνδεσης και δικτύωσης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λεβαδέων με φορείς και Υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, στελέχη του Κέντρου συναντήθηκαν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 με την κ. Αγγελική Γιούλα, η οποία είναι υπεύθυνη διασύνδεσης του Δήμου Λεβαδέων με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) για την υλοποίηση του προγράμματος «HELIOS» που αφορά στην κοινωνική ενσωμάτωση των αναγνωρισμένων προσφύγων στην πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας των δύο δομών, αξιολόγηση της συμμετοχής ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας σε δράση που πραγματοποίησε το Πρόγραμμα «HELIOS» και συζητήθηκαν προτάσεις για τη διερεύνηση νέων κοινών πεδίων για μελλοντική συνεργασία.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας χαιρέτησε την πρωτοβουλία των στελεχών των δύο δομών για την ανάπτυξη συνεργασιών με στόχο την υλοποίηση δράσεων που θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στη διαπολιτισμική προσέγγιση, την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη κοινωνικής αλληλεγγύης, ειδικά σήμερα στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την υγειονομική κρίση της πανδημίας που απαιτούν την αμέριστη στήριξη προς το συνάνθρωπο.  

Share...

nea

Next Post

Όλα αρνητικά τα τεστ covid σήμερα σε υπαλλήλους της ΔΟΥ Λιβαδειάς και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Λιβαδειά

Πε Νοέ 12 , 2020
Άλλοι 44 γρήγοροι έλεγχοι (rapid tests) πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου για την ανίχνευση του ιού Covid 19 στο Παλιό Δημαρχείο από κλιμάκιο του Δήμου Λεβαδέων, σε υπαλλήλους και εργαζόμενους στην Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς, και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Δασαρχείο, Διεύθυνση Δασών, τμήμα Αλλοδαπών και τμήμα Οικονομικού- Διοικητικού). Όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά. Share...