Να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες της περιοχής μας

Οι έντονες βροχοπτώσεις που συμπαρέσυραν τα αναχώματα του Κηφισσού με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το κωπαϊδικό πεδίο, είναι μεγάλο πλήγμα στον αγροτικό κόσμο του Νομού μας, επιπλέον της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωναϊού.

Η Βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους αγρότες που πλήττονται και θα επισκεφθεί αύριο τις πλημμυρισμένες περιοχές για να ενημερωθεί επιτόπου για το μέγεθος της καταστροφής.

Σε κάθε περίπτωση οι αγρότες της περιοχής μας πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα.

Τα ερωτηματικά που γεννώνται σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και την τεχνική υποδομή του κωπαϊδικού πεδίου, πρέπει να απασχολήσουν όλους μετά την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Δε Απρ 6 , 2020
Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται η επικρατούσα κατάσταση στο οδικό δίκτυο, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων: Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας Διακοπή κυκλοφορίας, λόγω πλημμυρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στον Ασωπό ποταμό, στις κάτωθι οδούς: Παράπλευρη οδός της «Νέας Οδού», στο ύψος των πρώην Διοδίων Σχηματαρίου (65ηχ/θ), στο ρεύμα προς […]