Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για την μεγάλη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και Πολιούχου της πόλης μας

21 Νοεμβρίου 2020 στη γιορτή της Λιβαδειάς μας…

Έκκληση στην Παναγιά 

Την ημέρα της γιορτής σου, Θεοτόκε και Παρθένε, άπλωσε τη σκέπη σου και στήριξε τις ελπίδες μας, στην πόλη που σε τιμά και σε δοξάζει. 

Εσύ, που είσαι η Αρχή των θαυμάτων Του Θεού, χάρισε δύναμη και υπομονή στους γιατρούς και το προσωπικό των θεραπευτηρίων σε όλο τον κόσμο. 

Εσύ, που είσαι το ξεκίνημα όλων μας που ζούμε μέσα σε πέλαγος αγώνων και αγωνιών, σκύψε και άκουσε τις προσευχές μας και λύτρωσέ μας από τον αόρατο εχθρό της πανδημίας.  

Μεσίτευσε για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, των νέων, των ηλικιωμένων, των νοσούντων, από τη σύγχρονη αυτή θανατηφόρο λαίλαπα και υπέρ της ταχείας εξαφάνισης της επιδημίας του Κορωνοϊού.

Χρόνια Πολλά Λιβαδειά, 

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες

Υγεία και Δύναμη σε όλους μας. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Γιώργος Μουλκιώτης: «Άνεργοι και ΟΑΕΔ, τα μεγάλα θύματα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Πα Νοέ 20 , 2020
Στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές διατάξεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων», τοποθετήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος […]