Κεκλεισμένων των θυρών τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Λιβαδειά

Κεκλεισμένων των θυρών θα γιορταστούν τα Εισόδια της Θεοτόκου στο Μητροπολιτικό Ναό της Λιβαδειάς. Η μεγάλη τοπική εορτή τη προστάτιδας της πόλης, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, φέτος δεν θα έχει τον πανηγυρικό εορτασμό των προηγούμενων ετών.

Με μήνυμα του ο Μητροπολίτης Θ&Λ, Γεώργιος εκφράζει αφενός τη λύπη για το γεγονός και αφετέρου προτρέπει τους πιστούς να ακολουθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία και έχουν εισηγηθεί οι επιστήμονες.

Οι Ακολουθίες για την εορτή από το Μητροπολιτικό Ναό, θα μεταδοθούν από το «ΣΕΙΡΙΟ FM 95,8», από το ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης  «Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM», καθώς και από το κανάλι της Μητρόπολης στο youtube: https://youtu.be/n0a99eC9Cp0 ως εξής:

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 8:00 π.μ.:  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Ακολουθεί το μήνυμα του Μητροπολίτη:

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ενθαρρυντικά τα νέα της υγείας του Ιερωνύμου,λέει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής

Πα Νοέ 20 , 2020
«Ενθαρρυντικά νέα», για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ανακοίνωσε σήμερα στην κρατική τηλεόραση ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης.   «Όχι μόνον η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά και ο πυρετός έχει πέσει. Αυτή τη στιγμή, είναι απύρετος», είπε χαρακτηριστικά. «Απλώς, η κυρία Κοτανίδου και […]