Ο Δήμος Τανάγρας στο πλευρό των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, με την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης για την προστασία της δημόσιας υγείας των συμπολιτών του, λόγω της πανδημίας, ενισχύει τις κοινωνικές υπηρεσίες με τη σύσταση ομάδων εργασίας με τη συνεργασία της ΔΗΚΕΤ και του αυτοτελούς τμήματος  κοινωνικής προστασίας-πολιτισμού-παιδείας / Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος προχωρά στις εξής νέες υπηρεσίες:

α) καταγραφή των κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.

β) καταγραφή των άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.

γ) δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που είναι άποροι ή οικονομικά αδύναμοι.

δ) συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, ανάλογα με τις οδηγίες τους.

Κέντρο Υγείας ΟινοφύτωνΚέντρο αναφοράς Covid-192262031455

Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου2262351017

ε) Οι κάτοικοι, καθώς και οι άποροι και οικονομικά αδύναμοι πολίτες, που δεν επιτρέπεται και δεν μπορούν να μετακινηθούν, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 2262056705, προκειμένου να καταγράφονται τα αιτήματα και οι ανάγκες τους.

στ) διεκπεραίωση αιτημάτων των απόρων και οικονομικά αδυνάτων κατοίκων,  καθώς και εκείνων που δεν πρέπει ή δεν μπορούν να μετακινηθούν (παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά πού εκδίδονται μέσω Κ.Ε.Π.

Η τηλεφωνική καταγραφή των αιτημάτων θα γίνεται από τις 8.00 π.μ. έως τις 21.00μ.μ.

Τα αιτήματα μπορούν ακόμη να γνωστοποιούνται καθ’  όλο το 24ωρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: katagrafi@tanagra.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Να αναφέρονται στο αίτημα τα στοιχεία του αιτούντος και να περιγράφεται το αίτημα, όπως παρακάτω:

Όνομα………………………., Επώνυμο…………………………….., Πατρώνυμο………………, Μητρώνυμο………………………….., Α.Δ.Ταυτότητας ή Διαβατηρίου……………………………………, Ημερομηνία γέννησης……………, Τόπος γέννησης…………, 

Τόπος κατοικίας…………………, Δ/νση κατοικίας…………….,

Τηλ………………………….., E-mail:……………………………………

Περιγραφή αιτήματος:…………………………………………………

Μείνετε ασφαλείς, μείνετε σπίτι!

Μένουμε μαζί σας!

Είμαστε εδώ για εσάς!

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Σε 1.118 επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας τα 25 εκατομμύρια ευρώ της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης

Δε Νοέ 23 , 2020
Με τη συγκέντρωση και κατάταξη των υποβληθεισών προτάσεων ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της πρόσκλησης «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία  Covid 19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», με συνολικό προϋπολογισμό 25.000.000 ευρώ. Με βάση την αρχική κατάταξη, η οποία θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των […]