Δειγματοληπτικά test στην Τ.Κ. Κάστρου από την ομάδα διαχείρισης Covid – 19 της Π.Σ.Ε.

Η ομάδα διαχείρισης  Covid -19  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , η οποία συστάθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανού, πραγματοποίησε εκτάκτως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 δειγματοληπτικό έλεγχο test covid -19 στην τοπική κοινότητα Κάστρου του Δήμου μας ώστε να αποσβήσει, εν τη γενέσει,  πιθανή συρροή κρουσμάτων.

Η ομάδα επέστρεφε από αποστολή στην Φωκίδα όπου μετά από παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη  κας Φανής  Παπαθωμά, που είναι και η υπεύθυνη της ομάδας στο Νομό Βοιωτίας,  παρέμεινε στο Κάστρο και  έκανε τον έλεγχο με test covid- 19 που είχε φροντίσει να προμηθευτεί ο Δήμος Ορχομενού ώστε να προστατευθεί το αγαθό της Δημόσιας Υγείας.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Πανελλήνιες 2021: Ως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών

Τρ Νοέ 24 , 2020
Από την Τετάρτη 25/11 έως και τη Δευτέρα 30/11, οι μαθητές των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων καλούνται να υποβάλουν αίτηση – δήλωση για συμμετοχή στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο. Η παραπάνω προθεσμία αφορά μόνο στους μαθητές. Όπως επισημαίνεται, οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την αίτηση – δήλωση σε […]