Ο αγώνας για εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών είναι διαρκής και μας αφορά όλους

Αξιοπρέπεια – Ελευθερία – Ισότητα είναι θεμελιώδεις αξίες του πολιτισμού μας που όμως καταπατώνται κάθε φορά που ασκείται σωματική βία σε μία γυναίκα. 

Στην συγκυρία της πανδημίας διαπιστώνεται παγκόσμια και στην χώρα μας, μεγαλύτερη  έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας, που συχνά έχει τραγικές συνέπειες για την ανθρώπινη ζωή. Δεν είναι ένα γυναικείο ζήτημα, είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα που μας αφορά όλους και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, με θάρρος.

Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να την σταματήσουμε! 

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

«Η Κυβέρνηση να μεριμνήσει την περίοδο του lockdown για όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται μέσω κοινωφελών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ»

Τε Νοέ 25 , 2020
Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης,κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, την οποία συνυπέγραψαν οι Ευαγγελία Λιακούλη, Βασίλης Κεγκέρογλου και Ανδρέας Πουλάς, σχετικά με την ανάγκη λήψης μέτρων για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ. […]