Στο 5ο χλμ. Θηβών – Μουρικίου η κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ για δωράν test

dav

             Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά και ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου ενημερώνουν και καλούν τους διερχόμενους οδηγούς και πολίτες, τη Δευτέρα 30-11-2020 και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00μ.μ.  στο 5ο χλμ. Θηβών – Μουρικίου, να συμμετάσχουν στα μαζικά τέστ που θα πραγματοποιηθούν από 2 κλιμάκια του ΕΟΔΥ, τα οποία θα βρίσκονται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες με μία σύντομη διαδικασία θα κάνουν το τεστ έχοντας μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση, η οποία παίζει καταλυτικό ρόλο στην πρόληψη, την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του covid19.

Είναι μία δράση του ΕΟΔΥ και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας σε συνεργασία με το Δήμο Θήβας.

Με την πρόληψη μένουμε όλοι ασφαλείς.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ο Δήμος Τανάγρας λύνει άμεσα προβλήματα στέγης σε σχολικές μονάδες του με προκατασκευασμένες αίθουσες

Σα Νοέ 28 , 2020
Στις 17/11/2020, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας υπέγραψε σύμβαση με τον κ. Σταύρου  Γεώργιο, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας “Εurotrade – ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒ..Ε.Ε – Προκατασκευασμένα κτίρια”,   για την προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας που θα εγκατασταθεί στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ασωπίας. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η νέα προκατασκευασμένη αίθουσα, εμβαδού 40,50 τ.μ, θα τοποθετηθεί στη […]