1.500.000 ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Νότιας Εύβοιας

Συντηρήσεις και αποκαταστάσεις βλαβών σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Νότιας Ευβοίας, περιλαμβάνειη νέα σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Ειδικότερα, προβλέπεται να γίνει άρση καταπτώσεων, καθαρισμός τάφρων, εξυγίανση και αποκατάσταση βλαβών, εργασίες ανακατασκευής οδοστρωσίας, επούλωση λάκκων καθώς και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης σε συγκεκριμένες θέσεις ως εξής:

·       Επαρχιακή οδός  Λέπουρα – Στύρα – Κάρυστος

·       Επαρχιακή οδός  Μαρμάρι – Αγ. Δημήτριος – Αμυγδαλιά

·       Επαρχιακή οδός Κάρυστος – Πλατανιστός – Αμυγδαλιά

·       Επαρχιακή οδός Κάρυστος – Λυκόρεμα – Μαρμάρι

·       Επαρχιακή οδός Γιαννίτσι – Πόθι – Χάνια

·       Λοιπές βλάβες στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Νότιας Εύβοιας

«Υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συντηρήσεων του επαρχιακού οδικού δικτύου, μέρος του οποίου είναι και οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη Νότια Εύβοια. Έχουμε δεσμευτεί για την οδική ασφάλεια, κι αυτή τη δέσμευση τηρούμε, προκειμένου οι δρόμοι μας να είναι ανοικτοί και προσπελάσιμοι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

«Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεση και ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα διακοπής παροχής ρεύματος σε επιχειρήσεις καφέ και εστίασης, κατά τη διάρκεια του γενικού απαγορευτικού ένεκα covid-19»

Πε Δεκ 3 , 2020
O βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτηςκατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία ζητά την εύρεση άμεσων και ρεαλιστικών λύσεων στο πρόβλημα διακοπής παροχής ρεύματος σε επιχειρήσεις καφέ και εστίας, κατά τη διάρκεια του γενικού απαγορευτικούένεκα covid-19. Στην ερώτηση τονίζεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα και […]