Παραδόθηκαν 220 rapid test στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

Διακόσια είκοσι (220) rapid test ,που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, παραδόθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο κο Ντασιώτη Γεώργιο, στον Διευθυντή του Κ.Υ. Αλιάρτου κο Μαλτέζη Κυριάκο. Η ενέργεια  εντάσσεται στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας του πληθυσμού, αξιοποιώντας την μεγάλη  συμβολή του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου. Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του Κ.Υ. και ειδικός οικίσκος, που προμηθεύθηκε ο Δήμος,  για την ασφαλή διενέργεια των τεστ.   

    Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος αναφερόμενος στην συγκεκριμένη ενέργεια ανέφερε τα εξής : «…..Διερχόμαστε μια δύσκολη περίοδο με την υγειονομική κρίση σε έξαρση. Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας στον πληθυσμό μας ,η οποία σε συνδυασμό με την τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας θα μας βγάλει, όσο το δυνατόν, αλώβητους. Ευχαριστώ τον Διευθυντή, τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του Κ.Υ. για την τεράστια συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. ». 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

O Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ξεχώρισε στα Manufacturing Excellence Awards 2020

Πε Δεκ 3 , 2020
Δύο ακόμα σημαντικά βραβεία για τη συνεισφορά του στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη εξασφάλισε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στα Manufacturing Excellence Awards 2020, μία διοργάνωση που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στην ελληνική βιομηχανία. Ο Όμιλος έλαβε χρυσό βραβείο για τις πρωτοβουλίες του στη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος στην κατηγορία «Περιβαλλοντική και ενεργειακή πολιτική» και χάλκινο για το LYSIS, τη νέα «πράσινη» λύση για […]