Παράταση αιτήσεων για εκμίσθωση διαμερισμάτων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ), που υλοποιεί το πρόγραμμα ESTIA II: Μίσθωση διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά”,  ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των δημοτών που επιθυμούν να εκμισθώσουν τα διαμερίσματά τους για τις ανάγκες του προγράμματος παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να κατατεθούν είτε κατόπιν ραντεβού στα Γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Αριστοφάνους – Λιβαδειά, Γραφείο 2), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info-estia@kedhl.gr.

Τα διαμερίσματα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις :

  1. Τετραγωνικά (κατ’ εκτίμηση): από 60 τ.μ. – 90 τ.μ. .
  2. Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού (εφόσον έχουν εγκριθεί για μίσθωση)

Σχετικά με το ενοίκιο:

Το ύψος τους ενοικίου καθορίζεται ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματος, τον όροφο και το έτος κατασκευής.

Η καταλληλόλητα των προσφερόμενων κατοικιών θα ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. επικοινωνίας: 22610 88683, αρμόδιος υπάλληλος: Νικόλαος- Ραφαήλ Λουλακούδης.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να βάλει τέρμα στην ταλαιπωρία των συνταξιούχων ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ αγροτών

Πα Δεκ 11 , 2020
Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιώργος Μουλκιώτης,με νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση,  επαναφέρει το ζήτημα της εύρυθμης λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Αγροτών Στερεάς Ελλάδας τουe-ΕΦΚΑ, καταθέτονταςερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς εξακολουθεί η όξυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όσοι αγρότες πρέπει να εξυπηρετηθούν από την εν […]