Μεγάλη ζημιά στο δίκτυο της COSMOTE στη Λιβαδειά

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο εργασιών για το νέο δίκτυο Fiber To The Home (FTTH)  του ΟΤΕ προκλήθηκε βλάβη στο κεντρικό οπτικό καλώδιο που διασυνδέει τον ΟΤΕ με το Μητροπολιτικό Δίκτυο (Μetropolitan Area Network-MAN) που βρίσκεται στο κτίριο του Παλιού Δημαρχείου. Η βλάβη αυτή έχει ως αποτέλεσμα συγκεκριμένες περιοχές στην πόλη της Λιβαδειάς και αρκετά σχολεία να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη στην εκπαιδευτική κοινότητα σε περίπτωση που έχει επηρεαστεί η διαδικασία τηλεκπαίδευσης των μαθητών.

Σύμφωνα με εκτίμηση του τεχνικού κλιμακίου του ΟΤΕ Λιβαδειάς, από κλιμάκιο η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί έως σήμερα το βράδυ.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Παράταση αιτήσεων για εκμίσθωση διαμερισμάτων

Πα Δεκ 11 , 2020
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ), που υλοποιεί το πρόγραμμα “ESTIA II: Μίσθωση διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά”,  ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των δημοτών που επιθυμούν να εκμισθώσουν τα διαμερίσματά τους για τις ανάγκες του προγράμματος παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να κατατεθούν είτε κατόπιν […]