Προσφορά 200 rapid tests στο Γ.Ν Λιβαδειάς από το Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας συναντήθηκε  με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Αθανάσιο Τσαντήλα όπου συζήτησαν για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Νοσοκομείου ως προς την αντιμετώπιση περιστατικών Covid – 19, καθώς και για την πορεία της υγείας των υγειονομικών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Ο Δήμος Λεβαδέων προσέφερε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς 200 γρήγορα τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού για την ενίσχυση των αποθεμάτων του, στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου του προσωπικού, η περιοδικότητα των οποίων, είναι συχνή.  Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξασφαλισθούν και περισσότερα τεστ που θα παραδοθούν στο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Τσαντήλα ότι το υγειονομικό κλιμάκιο του Δήμου Λεβαδέων,  έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει 855 γρήγορα τεστ, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί απολυμάνσεις στις δημοτικές εγκαταστάσεις.  Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στο Νοσοκομείο και τη Διοίκησή του κατανοώντας τις δυσκολίες των στιγμών, εξαίροντας βέβαια την καλή δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος και σημείωσαν ότι ο επικείμενος εμβολιασμός θα συμβάλλει στην υγειονομική θωράκιση του πληθυσμού κατά της νόσου και επιστροφή στην κανονικότητα. 

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο

Σα Δεκ 12 , 2020
Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο(drive through) θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θηβαίων. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας από Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Βοιωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Θηβαίων. Η διεξαγωγή των ελέγχων θα […]