«Σφίγγουν» τα γάλατα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντυπο ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (άρθρο 8 Ν. 1599/1986) συμπληρωμένο με στοιχεία πρώην διαιτητών ποδοσφαίρου από τους οποίους ζητείται να ανακαλέσουν προηγούμενη ΕΝΟΡΚΗ ΔΗΛΩΣΗ τους, το 2017 και 2018 που είχαν υπογράψει ενώπιον Συμβολαιογράφου, όσον αφορά δικαστική διαμάχη που έχει σχέση με το βοιωτικό ποδόσφαιρο.

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο έχει προσδιορισθεί να διεξαχθεί η Δίκη και εμπλεκόμενος αντελήφθηκε ότι άρχισαν να «σφίγγουν» τα γάλατα και κατέφυγε στην ενέργεια αυτή προκειμένου να αποσπάσει κάποια ανακλητική δήλωση από τους διαιτητές προκειμένου να επιτύχει την παραπλάνηση του Δικαστηρίου. Με την τρόπο αυτό είναι 100% βέβαιο ότι θα εμπλέξει όλους όσους υπογράψουν, προκειμένου να σώσει το κεφάλι του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνέπειες, δηλαδή να καταστούν οι ίδιοι κατηγορούμενοι με σωρεία κατηγοριών.

Με τα Δικαστήρια δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει και μάλιστα με στόχο να σώσει το κεφάλι του αδιαφορώντας για την αλήθεια και για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Οσον αφορά το κείμενο που έχει αναγραφεί στην ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, προκύπτει ότι ο συντάκτης αυτού χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και οι κινήσεις του δείχνουν ότι οι ενέργειές του γίνονται υπό το κράτος πανικού. Ακόμη κι αν καταφέρει και αποσπάσει κάποια υπογραφή να είναι βέβαιος ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα προκύψουν πολλές μα πάρα πολλές εκπλήξεις.

Θεωρώ ότι μία και μοναδική διέξοδος υπάρχει, η οποία έχει σχέση με την Ε.Π.Σ.Β. και δεν χρειάζεται υψηλό IQ για να αντιληφθεί κανείς ποιά είναι η διέξοδος, γιατί όσο χρονίζει η υπόθεση είναι βέβαιο ότι θα αποβεί σε βάρος του η κατάληξη της ιστορίας αυτής.

Share...
  • 5
  •  

nea

Next Post

Διεξαγωγή rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο (drive through)

Τρ Δεκ 15 , 2020
Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) μέσα από το αυτοκίνητο(drive through), που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Θηβαίων.  Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας(ΚΟΜΥ) Βοιωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Θηβαίων.  Στη […]