Με δώδεκα υιοθεσίες παιδιών κλείνει το 2020 η Π.Ε. Βοιωτίας

Μέσα στο 2020, από το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας  & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Βοιωτίας,  ικανοποιήθηκαν (12) δώδεκα αιτήματα υποψήφιων θετών γονέων προς υιοθεσία και έτσι τους δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρουν οικογενειακή θαλπωρή και να αναλάβουν την ανατροφή και την φροντίδα εγκαταλειμμένων παιδιών που διαβιούν σε ιδρύματα δίχως αγάπη και στοργή και που μέσω του Υπουργείου Εργασίας  & Κοινωνικών Υποθέσεων θα γίνει η σχετική διευθέτηση.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που μέσα από το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας  & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Βοιωτίας, καταφέραμε να δρομολογηθούν με γρήγορο και ασφαλή τρόπο, ακολουθώντας τις οδηγίες και τη σχετική νομοθεσία όπως αυτή ορίζεται, (12) δώδεκα υιοθεσίες  παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι (12)  δώδεκα παιδιά θα βρουν μόνιμο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρουν τη δική τους οικογένεια που τους στερήθηκε.

Ανοίξαμε νέους ορίζοντες ζωής σε παιδιά και θετούς γονείς  και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και περηφάνεια», τόνισε στις δηλώσεις της , η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Share...
  • 2
  •  

nea

Next Post

«Click Away» ή «παράδοση εκτός»; Όπως και να το πούμε, αποτέλεσμα δεν φέρνει στη στήριξη της τοπικής αγοράς!

Δε Δεκ 21 , 2020
Αν κρίνουμε από τις ομόφωνες αντιδράσεις των επιμελητηρίων και των εμπορικών συλλόγων, οι ρυθμίσεις των αναστολών πληρωμών και τα «Click Away» δεν αντισταθμίζουν το πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας και την συσσώρευση του μεγάλου ιδιωτικού χρέους. Η εμπειρία της πρώτης εβδομάδας, χωρίς την ανάλογη προετοιμασία, δεν ανταποκρίνεται στην τοπική πραγματικότητα. Πρόσθεσε έναν ακόμη […]