Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Δήλεσι ένας 75χρονος

Ένας 75χρονος από το Δήλεσι είναι το τρίτο κρούσμα του κορονοϊού στη Βοιωτία.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο  Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω ότι την Κυριακή 29/3/2020 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι έχουμε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στον Δήμο Τανάγρας. Πρόκειται για συμπολίτη μας από το Δήλεσι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήρθε από την Αθήνα. Ήδη ο ασθενής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και το στενό του περιβάλλον τέθηκε άμεσα σε καραντίνα 14 ημερών.  Έχει ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία συλλογής στοιχείων από τη Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ, όπως ενημερώθηκα προσωπικά από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κο Χαρδαλιά, τα αποτελέσματα της οποίας φυσικά δεν είναι ανακοινώσιμα για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η επικοινωνίας μας με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ είναι συνεχής και ο Δήμος μας έχει τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα καθώς έχει κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον ασθενή γρήγορη ανάρρωση. Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Κάνω έκκληση σε όλους και όλες τους συνδημότες μας

  • Να επιδείξουμε υπευθυνότητα τις δύσκολες αυτές στιγμές και να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων, για να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
  • Στους ευρισκόμενους εκτός Δήμου μας συνδημότες και φίλους ζητώ να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται και να τον επισκεφθούν, όταν λήξει ο κίνδυνος της διασποράς του ιού, ώστε να διαφυλάξουν την υγεία όλων μας.
  • Να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Άμεσα μέτρα στήριξης των αγροτών στην Π.Σ.Ε. λόγω Covid-19

Δε Μαρ 30 , 2020
Τη λήψη άμεσων μέτρων στήριξης των αγροτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ζήτησε με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης- Κτηνιατρικής και Περιβάλλοντος κ.Δημήτριος Βουρδάνος προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Μαυρουδή Βορίδη, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του Covid-19. Στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: […]