«Απόλυτος αιφνιδιασμός το καθολικό lockdown στην Βοιωτία»

Ανακοινώθηκαν 180 ενεργά κρούσματα, ενώ τα έως χθες δεδομένα που γνωστοποιήθηκαν ήταν εντελώς  διαφορετικά.

Δεν έχει γίνει αντιληπτό, γιατί η Βοιωτία εμφανίζει τέτοια επιδείνωση. Δεν έχει υπάρξει έως και τώρα καμία σοβαρή εξήγηση και πρέπει να δοθεί.

Επικρατεί δικαιολογημένη δυσφορία και σύγχυση στους πολίτες. 

Ή τα δημοσιευθέντα στοιχεία ήταν ανακριβή, ή η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρότερη και έπρεπε να ληφθούν τα μέτρα πολύ νωρίτερα. Τι από τα δύο ισχύει;

Τα αρμόδια Υπουργεία και οι ειδικοί επιστήμονες οφείλουν να ενημερώσουν εδώ και τώρα, στα πλαίσια της ευθύνης και δεοντολογίας, για την καθαρή επιδημιολογική κατάσταση της Περιφερειακής Ενότητας ως και για τα βασικά αίτιά της.

Απαιτείται να υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλα όσα αφορούν την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Αυτοί που έχουν τις αρμοδιότητες και τις εκ του νόμου ευθύνες, έστω και τώρα, φρόνιμο είναι να αφήσουν τις επικοινωνιακές λογικές τους και να πράξουν ανάλογα με την σοβαρότητα της κατάστασης.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στο Νομό Βοιωτίας

Τρ Ιαν 12 , 2021
          Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 39/Β/11-1-2021 ,επιβάλλονται πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στο σύνολο της επικράτειας του Ν.Βοιωτίας, στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού, από την  Τρίτη 11/1/2021 και ώρα 6.00 πμ, έως τη Δευτέρα  18-1-2021.           Υπενθυμίζουμε στους δημότες μας ότι η Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, βρίσκεται ήδη σε […]