Έκτακτη χρηματοδότηση για τροφοδοσία στους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας

Η Π.Ε. Βοιωτίας έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο των τεσσάρων σημείων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, αλλά και την άμβλυνση των κοινωνικών συνεπειών, που επιφέρουν τα επιπλέον μέτρα πρόληψης, όπως συμφωνήθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2021, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. 

Ειδικότερα, οι έξι Δήμοι της Π.Ε. Βοιωτίας ενισχύονται με έκτακτη χρηματοδότηση, ύψους 24.800 ευρώ, τα οποίοι προορίζονται για την τροφοδοσία των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

Αναλυτικότερα, οι χρηματοδοτήσεις κατανέμονται ως εξής: 

·       Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιεών: 3.700 ευρώ 

·       Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας: 3.700 ευρώ 

·       Δήμος Θηβαίων : 5000 ευρώ

·       Δήμος Λεβαδεών: 5000 ευρώ 

·       Δήμος Ορχομενού: 3.700 ευρώ 

·       Δήμος Τανάγρας: 3.700 ευρώ 

«Η ενίσχυση των ευπαθών ομάδων παραμένει μια από τις σταθερές κοινωνικές παρεμβάσεις μας. Μετά την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων, αποφασίστηκε να αυξηθεί η μέριμνα μας για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων πολιτών. Για το λόγο αυτό, δίδονται επιπλέον 24.800 ευρώ, τα οποία προορίζονται για την συνδρομή των κοινωνικών παντοπωλείων των έξι Δήμων της Π.Ε. Βοιωτίας. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε αλληλέγγυοι», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά. 

Share...
  • 5
  •  

nea

Next Post

Ενημέρωση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων – τηλέφωνα επικοινωνίας για τους Δημότες

Πα Ιαν 15 , 2021
Η πολιτική προστασία του Δήμου Λεβαδέων ενημερώνει πως εν όψει των επικείμενων ακραίων καιρικών φαινομένων, θα βρίσκεται σε επιφυλακή για τα επόμενα 24ωρα και οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν με τις δυνάμεις της σε δύο τηλεφωνικές γραμμές. Από σήμερα 15/01/2021 εώς και τις 17/01/2021 θα λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως γραμμή επικοινωνίας […]