Αρνητικά και τα 81 τεστ κορονοϊού σε χωριά του Δ. Λεβαδέων

Σήμερα,  Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 διενεργήθηκαν από τον Δήμο Λεβαδέων στα Κοινοτικά Καταστήματα Ανθοχωρίου, Προφήτη Ηλία, Βασιλικών και Παρορίου γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) σε πολίτες. 

Συγκεκριμένα, στο Ανθοχώρι (στους 100 κατοίκους) πραγματοποιήθηκαν 33 tests, όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Στον Προφήτη Ηλία (στους 45 κατοίκους) πραγματοποιήθηκαν 13 tests, όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Στα Βασιλικά (στους 30 κατοίκους) πραγματοποιήθηκαν 13 tests, όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Και στο Παρόρι (στους 120 κατοίκους) πραγματοποιήθηκαν 22 tests, όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Επιπλέον, σήμερα 15/01/2021 θα πραγματοποιηθεί στον Β’ βρεφονηπιακό σταθμό Λιβαδειάς απολύμανση του χώρου, έπειτα από εύρεση πιθανού θετικού κρούσματος σε γονέα, καθώς θα ακολουθήσει περαιτέρω μοριακός έλεγχος. 

Ο Δήμος Λεβαδέων και η Δημοτική Αρχή βρίσκονται στο πλευρό όλων των δημοτών και συνεχίζει  να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της διασποράς του ιού Covid-19 και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για την κακοκαιρία

Πα Ιαν 15 , 2021
Σύμφωνα με έκτακτο Δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία, αναμένεται να πλήξει την Ανατολική Στερεά Ελλάδα κύμα κακοκαιρίας ,συνοδευόμενο από ισχυρές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες. Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων,έχει σε πλήρη ετοιμότητα τον εξοπλισμό που διαθέτει, καθώς και τα ιδιωτικά μηχανήματα που πιθανόν χρειαστεί να μισθώσει, ενώ προσφάτως προμηθεύτηκε και επαρκή […]