Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Θηβαίων

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» επηρεάζει την περιοχή της Βοιωτίας, με πυκνή χιονόπτωση από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στις δημοτικές ενότητες Θήβας, Βαγίων και Πλαταιών.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Θηβαίων εργάζονται για τη διάνοιξη και καθαρισμό των δρόμων από το χιόνι, με έμφαση στις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας.

Ο Δήμος Θηβαίων συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και ενέργειες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Στην περίπτωση μετακίνησης με αυτοκίνητο, είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Σε πλήρη ανάπτυξη ο μηχανισμός της Π.Σ.Ε. για το κύμα κακοκαιρίας «Λέανδρος»

Σα Ιαν 16 , 2021
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση του έντονουκαιρικού φαινομένου «Λέανδρος», το οποίο πλήττει την περιοχή. Αυτή τη χρονική στιγμή, η επικρατούσα κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι η εξής: Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.Το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες. Το επαρχιακόοδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Προτείνεται οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αλυσίδες, λόγω του παγετού. Επιχειρούν 30 μηχανήματα έργου. Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.Το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες. Το επαρχιακόοδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Προτείνεται οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αλυσίδες, λόγω του παγετού. Επιχειρούν 52 μηχανήματα έργου. Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.Το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες. Το επαρχιακόοδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Προτείνεται οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αλυσίδες, λόγω του παγετού. Επιχειρούν 19 μηχανήματα έργου. Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.Το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες. Το επαρχιακόοδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Προτείνεται οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αλυσίδες, λόγω του παγετού. Επιχειρούν 35 μηχανήματα έργου. Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.Το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες. Το επαρχιακόοδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό. Προτείνεται οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αλυσίδες, λόγω του παγετού. Επιχειρούν 36 μηχανήματα έργου. Ταυτόχρονα, όπου απαιτείται, συνδράμονται Δήμοι για τη διάνοιξη συγκεκριμένων τμημάτων του δημοτικού δικτύου, τα οποία διασυνδέουν ορεινούς οικισμούς.  «Ο ”Λέανδρος” πλήττει απ’ άκρο σε άκρο την Περιφέρειά μας με σφοδρή χιονόπτωση στις ορεινές, ημιορεινές και σε πολλές πεδινές περιοχές. Από τη νύχτα, ως τώρα και για όσο χρειαστεί, δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κρατάμε ανοιχτό το σύνολο του […]