ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ …ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ & ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταγγέλλει την απαράδεκτη κίνηση του  επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, να καταθέσει αγωγή και να διεκδικεί από την διοίκηση της Ομοσπονδίας Χημικής Βιομηχανίας το ποσό των δύο (2) εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη  και δυσφήμηση  στο πρόσωπό του .

«Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι, που λέει και ο σοφός λαός».

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα  δεν φιμώνεται, ούτε εκβιάζεται. Στηρίζουμε την ΟΕΧΒΕ και τους εργαζόμενους στα λιπάσματα Καβάλας μέχρι την τελική δικαίωση.  

Καλούμε την κυβέρνηση και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να διερευνήσουν το θέμα των 133 εργαζομένων που τους στερεί  το μεροκάματο, αλλά και το λαβύρινθο με τις παρένθετες εταιρείες.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας θα βρίσκεται στο πλευρό της ΟΕΧΒΕ και των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις 11 Μαρτίου στα δικαστήρια  για συμπαράσταση.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Διαδικτυακή Ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της Σεξουαλικής Κακοποίησης

Πε Ιαν 21 , 2021
Σεξουαλική κακοποίηση:  Ας μη «Μένει Μυστικό» η φρίκη που βιώνουν τα παιδιά  Καθημερινά παιδιά πεθαίνουν ψυχικά και σωματικά από τη φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης ενώ αυτό συνεχίζει να «Μένει Μυστικό» #ΜένειΜυστικό #MeneiMystiko «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αφορμή τη δημοσιοποίηση περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και ενηλίκωναλλά και σχετικών καταγγελιών που λαμβάνει καθημερινά, ενημερώνει ότι συνεχίζει εντατικά τον αγώνα που έχειξεκινήσει εδώ και 25 χρόνια, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την ενίσχυση της πρόληψης καιτην καταπολέμηση της μάστιγας της σεξουαλικής κακοποίησης.  Για τον σκοπό αυτό, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:  Έχει ήδη ενημερώσει ήδη τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτοντας τις προτάσεις της Πανελλαδικής Εκστρατείας «Μένει Μυστικό» ενώ ξεκινά σειρά καθημερινών […]